Gemarineerde kippenbillen met sinaasappeldressing en aardappelen

32abd8abc2c7e51cccfa38a98316e67d1defaab0c89e7273311291d5752e295b.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dressing: meng het sap van de sinaasappelen met de honing en olijfolie.

  2. Pel en pers de look. Hak de rozemarijn grof en meng samen met het paprikapoeder onder de marinade.

  3. Doe de kippenbillen in een vuurvaste schotel en wrijf de marinade erover.

  4. Laat 2 u marineren in de koelkast.

  5. Haal de ovenschotel uit de koelkast.

  6. Was de krielaardappelen en verdeel ze tussen de kippenbillen en marinade. Kruid met grof zeezout en peper.

  7. Bak ± 50 min in de houtoven op 200°C, tot de kip en aardappelen gaar zijn.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit