Gemarineerde tonijnspiesjes met mangosalsa

79aa362e884d7b6dbfdb8f7743ef6989e0dd8081e1ec79a25870c8d9556734b7.jpg

Allergenen

Vis, Pindanoten, sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade: schil de gember en rasp fijn. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij het vruchtvlees fijn. Snipper de helft van korianderblaadjes en -steeltjes fijn.

  2. Schep alle marinade-ingrediënten door elkaar. Snij de tonijn in blokjes en overgiet met de marinade. Laat 30 min rusten.

  3. Salsa: pel de rode ui en snipper fijn.

  4. Schil de mango en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in blokjes en doe samen met de uisnippers in een kom.

  5. Snij de lente-uitjes in fijne ringen, ook het stevige groene gedeelte. Schep samen met het limoensap en de zeste door de mangoblokjes.

  6. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij in stukjes. Voeg bij de mangosalsa en kruid met peper en zout.

  7. Snipper de koriander fijn en schep door de mangosalsa.

  8. Rijg de vis aan prikkers.

  9. Verhit een scheut arachideolie in een antikleefpan en schroei de vis kort aan aan alle zijden.

  10. Serveer met de mangosalsa.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit