Gepocheerde paraguayo’s met citroengras, steranijs en gember

Gepocheerde paraguayo’s met citroengras, steranijs en gember

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng het water aan de kook. Dompel de paraguayo’s er even in onder en pel ze.

  2. Zet het vuur lager en voeg de suiker toe aan het kookwater.

  3. Plet de stengels citroengras en snij in 3 stukken. Schil de gember en snij in plakjes. Voeg het citroengras met de gember en steranijs bij het suikerwater. Laat 10 min sudderen.

  4. Pocheer de paraguayo’s er kort in en zet het vuur uit. Laat het fruit afkoelen in het kookvocht.

  5. Snij de abrikozen fijn en voeg samen met de rozijnen bij de paraguayo’s.

  6. Snij de vanillestok in de lengte middendoor en schraap er met de botte kant van een mes het merg uit. Schep door de zure room.

  7. Schik het fruit in kommetjes en lepel het kruidensoepje erbij. Werk af met vanilleroom en verse munt.