Gevogeltepannetje Peking met gebakken rijst

4af147f5cbcd20ebfa352f5d703c02afd5e17e0a1156df8c884313ef6a8cc034.jpg

Allergenen

Eieren en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de rijst gaar. Snij de pijpajuintjes in ringetjes.

  2. Bak het gevogelte in hete olie in de wok. Schep voortdurend om tot alles mooi gaar is.

  3. Verwarm een scheut olie in een ruime pan en roerbak de rijst. Voeg de uiringetjes toe en laat enkele minuten meebakken. Breek er de eieren over en laat ze al omscheppend stollen. Voeg de ontdooide erwtjes toe. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  4. Werk het vlees af met peterselie en serveer onmiddellijk met de gebakken rijst.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit