Glaasje met rolmops, komkommer, radijs, rode biet en Griekse yoghurt

86e2773a8e92557939c9f096e24f603511658fcc3f439f09429ad985f3ae22fe.jpg

Allergenen

Vis, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Haal de rolmops uit de bokaaltjes en snij in kleine stukjes.

  2. Spoel de komkommer en appel. Snij beide met de mandoline in staafjes. Besprenkel met een beetje citroensap tegen het verkleuren. Hou een paar staafjes komkommer opzij voor de afwerking.

  3. Dep de rode biet goed af met keukenpapier (om te voorkomen dat alles rood wordt) en snij met de mandoline in staafjes.

  4. Meng de rest van het mengsel met de yoghurt, kerriepoeder, peper en zout.

  5. Leg de rolmops en het komkommeryoghurtmengsel in laagjes in het glas.

  6. Doe wat wasabinoten in de vijzel en stamp fijn.

  7. Werk af met een beetje komkommer, een takje dille en stukjes wasabinootjes die zorgen voor een pittige crunch.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit