Groene asperges met eimimosa en ansjovisdressing

1dd747e519d1e28146f53a3f6ef33f0f22841d32eae6f5c5c2c0be8f1c350e86.jpg

Allergenen

Eieren, Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de groene asperges en snij ½ cm weg van de onderkant.

  2. Leg ze in een ovenschaal, besprenkel met 2 el olijfolie en kruid met peper.

  3. Bak de asperges halfgaar in de oven op 180°C, ± 10 min.

  4. Kook ondertussen de eieren hard in 10 min.

  5. Doe de ansjovis in een pan met 4 el olijfolie. Laat de ansjovis op een zacht vuur smelten. Kruid met peper en voeg het citroensap toe. Haal van het vuur.

  6. Haal de asperges uit de oven en verdeel over de borden.

  7. Pel de eieren en plet ze grof tot een mimosa. Hak de notenmengeling grof.

  8. Verdeel de warme ansjovisvinaigrette over de asperges.

  9. Werk af met de eimimosa en de gehakte noten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit