Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en look en snipper alles fijn.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  3. Verwijder ½ van de zaadjes en alle zaadlijsten van de chilipeper en snij het vruchtvlees heel fijn.

  4. Stoof de uisnippers aan in een scheutje olie. Voeg de look, chilipeper en paprikastukjes toe. Laat zachtjes bakken. Kruid met peper, zout, komijn en koriander.

  5. Voeg de erwtjes en spinazieblaadjes toe en laat de spinazie slinken. Schep de courgettespaghetti erdoor.

  6. Verhit de wok en giet er frituurolie in. Breek ei per ei in een kommetje en laat ze in de hete olie glijden. Frituur ze knapperig, tot het eiwit mooi gestold is. Schep uit de olie en laat even uitdruipen op keukenpapier.

  7. Scheur de basilicumblaadjes in stukjes en snij de muntblaadjes fijn.

  8. Bestrooi de shakshuka met de verse kruiden en verbrokkel de feta erover.

  9. Werk af met een gefrituurd eitje.