Havermout met gekarameliseerde appeltjes

c39471eb3ec07b0d42834675ee42ff8fd9fdfe03b04a6f1106b032da133d4680.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose, Melk, noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de havermoutvlokken 2 tot 3 minuten in een pan op matig vuur. Voeg, onder voortdurend roeren met een houten lepel, het vocht (water of melk) en zout toe.

  2. Draai het vuur laag en laat, onder af en toe roeren, 10 à 15 minuten sudderen tot de pap naar wens gekookt is (vloeibaar of dik). Indien de pap te dik is geworden, voeg gewoon wat water of melk toe.

  3. Voeg de zoetstof toe.

  4. Schil de appel en snij in plakjes. Smelt een klontje boter in een pan en voeg de appelplakjes toe. Bestrooi met wat suiker en laat de appelplakjes karameliseren.

  5. Serveer de havermout met de gekarameliseerde appeltjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit