Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Snij de banaan in 16 schijfjes van 1,5 cm.
Plaats ze minstens 1 u in de diepvries op een bord met bakpapier.
Hak de pistachenoten fijn.
Smelt elke soort chocolade apart met 10 g boter in de microgolf. Plaats nooit langer dan 10 sec in de microgolf en roer telkens goed door.
Haal de diepgevroren banaanschijfjes uit de diepvries en haal ze met een vork door de gesmolten chocolade. Leg ze weer op het bakpapier.
Bestrooi met fijngehakte pistachenoten en een snuifje fleur de sel. Zet de pralines nog minstens 15 min terug in de diepvries.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven