In spek verpakt vleesbrood gevuld met ei

1baafdb608c1f8b3e237553e9d1cdc0260d648c63e14579f77758eccb3399b1c.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Kook 3 eieren in 7 minuten net hard en laat schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren.

  3. Pel de uien en snipper ze fijn.

  4. Stoof de uien glazig in boter, kruid met peper en zout en laat iets afkoelen.

  5. Snipper de blaadjes bladpeterselie en salie fijn.

  6. Klop het overgebleven ei los en meng samen met het broodkruim, de gestoofde uien en de verse kruiden door het vlees.

  7. Breng op smaak met nootmuskaat, worcestersaus, peper en zout.

  8. Wrijf een bakblik in met boter en drapeer de sneetjes spek erin waarbij minstens de helft van de sneetjes over de rand hangt.

  9. Vorm een dikke plak van de helft van het vlees en leg in het bakblik. Leg de gepelde eieren in het midden op een rij in de lengte en dek af met de rest van het vlees. Vouw het overhangende spek erover zodat het vleesbrood mooi verpakt is.

  10. Dek losjes af met aluminiumfolie. Zet in de voorverwarmde oven en bak goudbruin en gaar.

  11. Verwijder de laatste 15 minuten de aluminiumfolie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit