Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Breek het ei en doe de dooier in een schaaltje. Voeg een scheutje lauw water toe en klop het eigeel los.
Leg de 2 vellen bladerdeeg op elkaar. Behoud enkel het bakpapier onder het onderste vel bladerdeeg.
Bestrijk het vel bladerdeeg met eigeel. Strooi de Provençaalse kruiden en Parmezaanse kaas op het eigeel.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snij het bladerdeeg in linten van ongeveer 1,5 tot 2 cm breed. Leg de stukjes bladerdeeg op een ovenplaat op het bakpapier.
Bak de stengels gedurende 15 minuten goudbruin en krokant in de hete oven van 200°C.
Serveer warm.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven