Knolseldercrème met gedroogde ham

a706ce3c7c4811d7d9513d11e99761c306f7c8a1ee71a1b5dbe8bc976c6819a1.jpg

Allergenen

Selder, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg het sneetje ham tussen 2 vellen bakpapier. Plaats 2 min in de microgolfoven op de hoogste stand. Laat afkoelen.

  2. Schil de aardappel en snij in kleine blokjes.

  3. Schil de knolselder en snij in blokjes.

  4. Doe de aardappelblokjes en knolselderblokjes in een glazen pot met 3 el water. Dek de pot af en plaats 10 à 15 min in de microgolfoven tot alles gaar is. Giet het resterende vocht weg.

  5. Mix de knolselder, aardappel en room tot een crème in de blender. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  6. Plaats de crème 2 min in de microgolfoven om op te warmen.

  7. Besprenkel de crème met wat olijfolie en werk af met een krokant stukje gedroogde ham.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit