Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Verwijder de steeltjes van de waterkers en peterselie. Blancheer ze samen met de spinazieblaadjes gedurende 2 minuten.
Giet ze af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken en hak fijn.
Meng door de mayonaise en breng op smaak met peper, zout en citroensap.
Schil de knolselder, snij in plakken en daarna in frietjes.
Verwarm de frituurolie op 170°C. Laat de knolselderfrietjes 5 à 7 minuten bakken. Haal ze eruit.
Verwarm de frituurolie naar 190°C en bak de knolselderfrietjes goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
Serveer onmiddellijk met groene mayonaise.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven