Lactose , Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 2⁄3 van het groen van de lente-uitjes zodat er nog een beetje groen overblijft.
-
Snipper de basilicum, bieslook en peterselie fijn. Doe de skyr met de basilicum, bieslook, peterselie, tahini en 2 el groen van de lente-ui in de hakmachine. Hak en meng tot een dipsaus. Kruid de dip met peper en zout.
-
Gril 8 stuks lente-ui en 12 stuks groene asperges kort in de grillpan met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Wikkel de pancetta rond de gegrilde lente-ui.
-
Wikkel de salami rond de gegrilde asperges.
-
Snij het loof van de radijsjes en jonge wortelen en snij de romanesco in roosjes.
-
Presenteer de groenten op een bord.
-
Doe de dip in een kommetje en werk af met een blaadje basilicum. Serveer de dip bij de groenten.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven