Lamskoteletjes met corne de gatte en tapastomaatjes gemarineerd in pernod

929a580d86dc6855b878656f6089c65845a178e2c2f18c956e70da438cceb4bf.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de teentjes look en snipper fijn. Snij de tapastomaatjes in vier, schep de look erdoor en versnipper er enkele blaadjes dragon over. Besprenkel met pastis en olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Laat rusten.

  2. Boen de aardappelen grondig ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

  3. Giet de gemarineerde tomaatjes over de aardappelen. Laat nog 15 à 20 minuten verder garen in de oven.

  4. Snij de lamskroontjes in koteletjes en bak ze goudbruin in hete, geklaarde boter.

  5. Verdeel de aardappeltomatenmengeling in het midden van de borden. Schik de lamskoteletjes errond. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit