Lamskoteletjes met corne de gatte en tapastomaatjes gemarineerd in pernod

Lamskoteletjes met corne de gatte en tapastomaatjes gemarineerd in pernod

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de teentjes look en snipper fijn. Snij de tapastomaatjes in vier, schep de look erdoor en versnipper er enkele blaadjes dragon over. Besprenkel met pastis en olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Laat rusten.

  2. Boen de aardappelen grondig ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

  3. Giet de gemarineerde tomaatjes over de aardappelen. Laat nog 15 à 20 minuten verder garen in de oven.

  4. Snij de lamskroontjes in koteletjes en bak ze goudbruin in hete, geklaarde boter.

  5. Verdeel de aardappeltomatenmengeling in het midden van de borden. Schik de lamskoteletjes errond. Serveer onmiddellijk.