Schaaldieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Klop de boter op kamertemperatuur met een klopper in ± 10 min tot pommade. Zo wordt de boter wit en luchtig.
Meng fijngesneden zwarte truffel en truffelolie onder de boter. Kruid de boter met peper en zout.
Bestrijk elke snede tramezzini met truffelboter en snij in 4 gelijke stukken.
Leg 2 met boter besmeerde stukjes brood op elkaar.
Verdeel hier wat waterkers over.
Leg nu de 2 andere stukjes brood besmeerd met boter op de waterkers.
Verdeel stukjes gekookte kreeft op de broodtoren.
Werk af met zeekraal, stukjes truffel en fleur de sel.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven