Millefeuille van tramezzini met gekookte kreeft, truffelboter, zeekraal en waterkers

07e500d264b7aab767fc1f713a699403d366909c00493f0d887f2b39d8c461fd.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Klop de boter op kamertemperatuur met een klopper in ± 10 min tot pommade. Zo wordt de boter wit en luchtig.

  2. Meng fijngesneden zwarte truffel en truffelolie onder de boter. Kruid de boter met peper en zout.

  3. Bestrijk elke snede tramezzini met truffelboter en snij in 4 gelijke stukken.

  4. Leg 2 met boter besmeerde stukjes brood op elkaar.

  5. Verdeel hier wat waterkers over.

  6. Leg nu de 2 andere stukjes brood besmeerd met boter op de waterkers.

  7. Verdeel stukjes gekookte kreeft op de broodtoren.

  8. Werk af met zeekraal, stukjes truffel en fleur de sel.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit