Mimosa eieren gevuld met venkel en tonijn

e2c9932d86547d6a4fbc5aca547d7d538f86df7064a46884641f43b69f3bc7b9.jpg

Allergenen

Eieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder de steeltjes van de venkel, snij de knol middendoor en haal het harde gedeelte eruit.

  2. Snij de venkel in kleine blokjes en stoom gaar. Laat uitlekken.

  3. Kook de eieren hard in 10 min en laat schrikken onder koud water.

  4. Pel de eieren en snij ze middendoor.

  5. Haal de dooiers eruit en plet ze met een vork.

  6. Meng de eidooiers met de venkelblokjes, tonijn en mayonaise. Kruid met peper en zout.

  7. Vul de eiwitschuitjes met het mengsel.

  8. Werk af met een takje dille.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit