Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook de penne al dente in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel koud.
Snij de artisjokharten in 4.
Rasp de Parmezaan met een dunschiller in schilfers.
Schil de avocado, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in partjes.
Meng de artisjokken, halfzongedroogde tomaten (met eventuele olie) en avocado onder de penne.
Roer de Griekse olijfolie eronder. Breng op smaak met citroensap, zout en espelettepeper.
Werk af met de gemarineerde ansjovis, parmezaanschilfers en rucola.(*) Tijdens het seizoen kan je ook verse artisjokken en ansjovis gebruiken.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven