Mosselen met saffraansaus

20ee4ce0a8bf38363e001ff3ea5455230b189cb5cc211384ce24908c0f1bea4b.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de mosselen en haal de kapotte schelpen eruit.

  2. Stoof de mosselgroenten aan in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Voeg de mosselen toe en kook in 7 à 8 minuten gaar met het deksel op de pot. Schud de mosselen op en check of alle schelpen open zijn.

  3. Haal de mosselen uit de schelpen.

  4. Zeef het mosselvocht en laat het inkoken met het saffraanpoeder en de room tot 1/Proef en kruid indien nodig bij.

  5. Pel de sjalotten en snipper fijn. Snij de paprika eveneens fijn. Stoof beide mee aan in de saffraansaus.

  6. Vul de kommetjes met de mosselen. Overgiet met de saffraansaus. Werk af met een toefje peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit