Selder , Weekdieren en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Reinig de mosselen grondig.
Schil de wortel, pel de ui. Reinig de selder en prei. Snij de wortel, selder, ui en prei in fijne reepjes.
Snipper het citroengras fijn. Snij de limoenen in kwartjes. Hak de munt en koriander grof.
Stoof de groenten aan in hete olijfolie. Voeg de kokosmelk toe. Kruid met peper en zout.
Voeg de mosselen toe. Strooi de munt, koriander en het citroengras erover. Kruid met peper en zout.
Overgiet met de sesamolie.
Laat 10 min garen onder deksel op hevig vuur. De mosselen zijn gaar als ze open zijn. Schud af en toe op.
Je kan de jus apart bij de mosselen serveren.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven