No bake cheesecake van geitenkaas met rood fruit

06dde66bd995134106509ca8486820ba7f92f506f00a159990fc078a4f9c0728.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bodem

    Seizoentjes: 70.0 g Oreokoekjes

    Verwijder de crème van tussen de Oreokoekjes.

  2. Seizoentjes: 70.0 g speculooskoeken 70.0 g Oreokoekjes

    Mix de koekjes samen met de speculoos tot poeder.

  3. Seizoentjes: 40.0 g malse Spar boter

    Meng de malse boter erdoor.

  4. Strooi het geheel over de bodem van de bakvorm en duw aan.

  5. Vulling

    Seizoentjes: 6.0 g gelatine

    Week de gelatine in koud water.

  6. Seizoentjes: 6.0 g gelatine 60.0 g Boni mascarpone

    Verwarm de mascarpone licht en smelt de gelatine erin.

  7. Seizoentjes: 150.0 g verse geitenkaasbuche

    Meng met de geitenkaas.

  8. Seizoentjes: 150.0 g Boni volle room

    Klop de room op tot zachte pieken en meng onder de geitenkaas.

  9. Giet op de taartbodem en laat opstijven in de koelkast.

  10. Coulis

    Seizoentjes: 4.0 g gelatine

    Week de gelatine in koud water.

  11. Verwarm de coulis met het water.

  12. Seizoentjes: 1.0 zakje rozenbottelthee

    Laat hierin een zakje rozenbottelthee 2 min trekken. Verwijder het theezakje.

  13. Seizoentjes: 4.0 g gelatine

    Smelt er de gelatine in.

  14. Seizoentjes: à 15 mooie aardbeien rode besjes

    Rits de rode bessen van de steeltjes. Verwijder het kroontje van de aardbeien en snij in kwartjes.

  15. Seizoentjes: frambozen

    Schik de aardbeien, frambozen en rode bessen op de taart en giet de coulis erover.

  16. Zet de taart in de koelkast en laat opstijven.

  17. Seizoentjes: blaadjes munt

    Werk af met wat muntblaadjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit