No bake minicheesecake met kriekjes en chocoladesaus

eb4ab18e65209ec21ac7cb2cdf63d73c5c1f67dbcd84240c1cd24f6d1b6a7197.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bekleed de muffinvorm met plasticfolie.

  2. Verkruimel de koekjes en meng de gesmolten boter eronder.

  3. Verdeel de crumble over de muffinvorm en duw goed aan zodat je een vaste bodem krijgt.

  4. Roer de roomkaas los met de zure room en meng de bloemsuiker eronder.

  5. Verdeel het beslag over de muffinvorm.

  6. Laat minstens 3 u opstijven in de koelkast.

  7. Haal de minicheesecake uit de vorm.

  8. Verdeel de kriekjes erover.

  9. Smelt de chocolade met 1 el water op zacht vuur en druppel over de minicheesecake met kriekjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit