Selder , Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en schil de wortel. Snij de ui, wortel en selder in brunoise.
-
Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de brunoise glazig.
-
Voeg rund- en kippengehakt toe en bak rul. Prak met een vork en laat afkoelen.
-
Rasp de Parmezaanse kaas en doe samen met de mortadella, prosciutto en gehaktmengeling in het hakmolentje. Voeg truffelolie toe en mix tot een fijne paté.
-
Snij de olijven, zodat je olijvenslierten bekomt.
-
Rol een bolletje van de paté en draai er een olijvensliert rond.
-
Verwarm de frituurolie op 180°C.
-
Paneer de gevulde olijven. Haal ze eerst door de bloem, vervolgens door de losgeklopte eieren en tot slot door het paneermeel.
-
Herhaal de laatste 2 stappen (ei + paneermeel).
-
Frituur goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met zout.
-
Serveer warm.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven