Omegabaars op carpaccio van venkel met peterseliedressing en stokbrood

ed4bbc5660de3e2a6a768d09a367fa87764728d29cdbe19131044e4c1383fea7.jpg

Allergenen

Vis, Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Dressing: meng de peterselie met het citroensap, de mosterd en de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. Bak de Omegabaarsfilets goudbruin in 2 el arachideolie. Kruid met peper en zout.

  3. Verwijder het venkelgroen van de venkel en snij de venkel in dunne plakjes. Besprenkel met de dressing.

  4. Bak de pijnboompitten goudbruin in een droge pan.

  5. Verdeel de venkel met dressing over een bowl.

  6. Leg de gebakken vis op de venkel. Werk af met pijnboompitten en blaadjes platte peterselie.

  7. Serveer er wat Spar stokbrood bij.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit