Omelet met champignons en spinazie

ae85553def3521225cf34f871fe24f06f9f1bc31c90e5212a04eef6abd969d93.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Borstel de grotchampignons schoon, verwijder het vuile uiteinde en snij in schijfjes.

  2. Pel de look en pers fijn. Pel de sjalot en snipper fijn.

  3. Snipper de bieslook fijn.

  4. Verhit 1 el boter en 1 el arachideolie in een antikleefpan.

  5. Bak de champignons mooi bruin.

  6. Voeg de spinazie, sjalot en look toe en roer even om. Bewaar apart tot gebruik.

  7. Klop de eieren los. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Verhit 1 el boter in de antikleefpan. Voeg de eieren toe.

  9. Schraap de omelet met een spatel lichtjes enkele keren van de rand naar binnen.

  10. Scheur de snede cheddarkaas in stukjes en verspreid over de omelet terwijl die nog lopend is.

  11. Verdeel het champignonmengsel over ½ van de omelet en vouw de omelet toe.

  12. Laat nog kort even opwarmen en werk af met de bieslook, rucola en zure room.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit