Ossenhaas teriyaki

7a65574b05e5eb754f6d6176431633e140192906e74d88e6effdb887502e7cc6.jpg

Allergenen

sesamzaad, sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Marinade: schil 3 cm verse gember en rasp fijn. Meng met de rest van de ingrediënten voor de marinade.

  2. Snij de ossenhaas in plakjes en leg in de marinade.

  3. Laat 1 nacht rusten in de koelkast.

  4. Snij de lente-uitjes in 4 schuine stukken van 2 à 3 cm lang.

  5. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.

  6. Steek de ossenhaas en lente-uitjes op spiesen. Rundsbrochettes hoeven niet volledig doorbakken te zijn. Bak ze niet te lang, zo blijven ze mals en sappig.

  7. Gril ze regelmatig kerend in 5 min gaar.

  8. Bestrooi met sesamzaadjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit