Allergenen

Eieren, Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de tofu in blokjes. Pel de teentjes look en wrijf ze fijn met de zijkant van een chefmes. Pel de rode ui en snij in fijne ringen.

  2. Snij de lente-uien in fijne ringen.

  3. Hak de geroosterde pinda’s grof.

  4. Klop de eieren los.

  5. Doe de vissaus, de suiker en het limoensap in een wok en warm op tot de suiker opgelost is. Giet in een kommetje en veeg de wok schoon.

  6. Breek de rijstvellen in stukken en week ze 5 min in kokend water, tot ze zacht zijn. Laat uitlekken.

  7. Snij voor het serveren de limoenen in partjes en komkommer in stukjes.

  8. Verhit de wok op een halfhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Roerbak de tofublokjes goudbruin, schep uit de wok en kruid met versgemalen peper en zeezout.

  9. Voeg de overige 2 el olie toe aan de wok en roerbak de uienringen en look in 30 sec. Schep uit de wok.

  10. Giet de eieren in de wok, kruid met peper en zout en laat stollen. Roer ze los en schep de uitgelekte stukken rijstvellen erdoor.

  11. Voeg de saus toe en roerbak de rijstvellen gaar in 2 à 3 min.

  12. Schep de ui en look er samen met de ringen lente-ui, tofu en sojascheuten door.

  13. Verwarm al roerend.

  14. Werk af met gehakte pindanoten, korianderblaadjes en pilipili.

  15. Serveer met partjes limoen en knapperige komkommer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit