Pasta met gekonfijte look, champignons, pijnboompitten en gedroogde pancetta

9a36477ba5d950334095465210a4b7179eafc4151359cd0498b04c9615989d1e.jpg

Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg de plakjes pancetta open op een bakplaat en laat ze ongeveer 2 uur drogen in een oven van 70 tot 80°C.

  2. Kleur de pijnboompitten goudbruin in een antikleefpan. Haal ze onmiddellijk uit de pan als ze gekleurd zijn, anders worden ze te bruin.

  3. Reinig de champignons en snij in kwartjes.

  4. Kook de tagliatelle al dente in voldoende gezouten kokend water.

  5. Bak ondertussen de champignons in wat hete olijfolie.

  6. Giet de pasta af. Laat uitlekken en dresseer in het midden van een diep bord. Verdeel de champignons en gedroogde pancetta erover. Besprenkel met wat fijne olijfolie en kruid met peper en zout. Werk af met enkele gekonfijte lookteentjes, pijnboompitten en fijngesnipperde bieslook.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit