Pasta putanesca

90c25613be0eb7c47cb800758f1db10471b67cdc8f7591ad2a52fc5753d2451e.jpg

Allergenen

Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Zet een pot met water en zout op het vuur om de pasta te koken.

  2. Kook de pasta gaar in 11 min, zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Haal de ansjovis en sardienen uit het blik en verwijder het vocht.

  4. Snij de olijven in schijfjes.

  5. Haal de kappertjes uit hun vocht.

  6. Pel de look en snij in fijne schijfjes.

  7. Bak de schijfjes look in een pan met een flinke scheut olijfolie.

  8. Voeg de olijven, kappertjes, ansjovis en sardienen toe en overgiet alles met de passata.

  9. Giet de pasta af als hij ‘al dente’ is. Meng direct in de pan met de saus.

  10. Roer alles door elkaar. Kruid met peper en zout.

  11. Werk af met de verse blaadjes oregano.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit