Pasta vongole

c8b05b0d129d124ee5657442824ede5dab07ca72e728abd6d1a2f2a17327ee40.jpg

Allergenen

Gluten, Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de vongole in ruim koud water.

  2. Kook de pasta intussen beetgaar, zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Pel de sjalotten en teentjes look. Snipper alles fijn. Stoof aan in hete olijfolie, in een grote pan. Voeg er de witte wijn en piment d’espelette aan toe en laat goed doorstoven.

  4. Doe de schelpen erbij en schud ze goed op. De vongole zijn gaar als ze volledig open zijn.

  5. Meng de pasta eronder. Werk af met peterselie, citroensap en -zeste.

  6. Serveer direct in kommetjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit