Pastamuffins

0bb6d05eb30d3b5c7158d07e8a625dadf6c008b1b8c964213b52bd8f0449b01f.jpg

Allergenen

Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (hete lucht).

  2. Pel de ui en het teentje look. Snipper beide fijn. Hak de peterselie fijn.

  3. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en stoof hierin de ui- en looksnippers. Roer de oregano erdoor en laat afkoelen.

  4. Snij het spek nog fijner en meng door het gehakt. Voeg de panko, peterselie en gestoofde uien erbij. Kneed het losgeklopte ei erdoor en breng op smaak met peper en zout.

  5. Saus: pel de ui en het teentje look en snipper beide fijn. Snij de basilicumblaadjes in reepjes.

  6. Verhit 1 el olijfolie in een pan en stoof de ui- en looksnippers zacht aan. Voeg de passata toe en breng verder op smaak met peper en zout. Schep de fijngesneden basilicum erdoor.

  7. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water en giet af.

  8. Vet een muffinvorm in met olijfolie en verdeel de spaghetti erover.

  9. Verdeel de tomatensaus erover.

  10. Vorm met natte handen 16 balletjes van het vlees en leg bovenop de pasta. Bestrooi met gemalen kaas.

  11. Plaats 30 min in de voorverwarmde oven op 180°C.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit