Penne met peer, pancetta en pompoen

50daa9c20c8ef12edbcb9efd78fdf29f0bdf891837da212588b17cffdab57f1d.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  2. Verwarm 1 eetlepel olie in een pan en bak hierin de pancettareepjes. Voeg de uisnippers toe en roerbak tot de ui zacht is.

  3. Voeg de boter, salie en pompoen toe. Dek de pan af en laat 5 minuten stoven. Voeg de blokjes peer toe en laat even mee doorwarmen.

  4. Kook de pasta beetgaar. Giet ze af en laat uitlekken. Schep door de pompoenmengeling.

  5. Werk af met versgemalen zwarte peper en schilfers Parmezaan en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit