Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de parelcouscous gaar in de groentebouillon volgens de bereidingstijd op de verpakking. Giet af en spoel koud.
-
Snij de komkommer in de lengte in 2 en verwijder de meeste pitjes met een koffielepel. Snij het vruchtvlees in fijne blokjes.
-
Snipper de muntblaadjes fijn.
-
Roer de komkommer, munt en 15 ml maïsolie onder de parelcouscous. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof.
-
Meng 35 ml maïsolie en de balsamicoazijn onder de rucola. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Halveer de perziken en verwijder de pit en steel.
-
Vul elke halve perzik op met (voldoende) geitenkaas, druppel er wat honing over en wikkel kruislings in met 2 sneden spek.
-
Pak de perziken in met aluminiumfolie of plaats in een afgedekt aluminium bakje. Bak 10 min op een barbecue van 200°C.
-
Smeer de sneden zuurdesembrood in met olie aan beide zijden.
-
Gril het brood 1 min aan elke kant op de barbecue.
-
Serveer de perzik op de parelcouscous. Werk af met de rucola en pijnboompitjes en serveer er een zuurdesemtoast bij.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven