Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de rijst onder koud, stromend water.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn. Snij de kippenhaasjes in stukjes en de abrikozen in reepjes. Hak de peterselieblaadjes fijn.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een gietijzeren pot en bak de kip in porties goudbruin. Kruid met zwarte peper en zout en hou de kip warm.
-
Bak in dezelfde pot de ui- en looksnippers glazig in een scheut olijfolie. Roer de rijst, komijn en koriander erdoor en bak even mee. Kruid met peper.
-
Overgiet met de gevogeltefond en breng aan de kook. Zet het vuur lager, dek de pot af en laat 15 min sudderen. Strooi de orzo erbij en laat nog 13 à 15 min verder garen.
-
Schep de warme kip en ½ van de peterselie erdoor.
-
Snij de amandelen in plakjes en schep samen met de salademix naar smaak door de pilav.
-
Serveer met de rest van de amandelen, salademix en Griekse yoghurt.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven