Quiche met broccoli, champignons en spekjes

03b414388dc7c9b85bab7fc47410f1d2d581b8c238b13b5fc7a66add099e9082.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze beetgaar in licht gezouten water. Laat ze uitlekken.

  3. Bak de spekreepjes krokant in een pan met anti-aanbaklaag.

  4. Snij de champignons in plakjes en bak goudbruin in hete boter. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  5. Bedek 2 taartvormen met het deeg. Prik met een vork gaatjes in de bodem en bak ze blind gedurende 10 minuten.

  6. Schik de broccoliroosjes op de taartbodems. Verdeel er de champignons en spekreepjes over en kruid met cayennepeper.

  7. Klop de eieren los met de room en kruid met versgemalen zwarte peper, nootmuskaat en zeezout. Giet het mengsel in de taarten.

  8. Bak de quiches goudbruin en gaar in 40 minuten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit