Rabarber met advocaat & mascarpone

Rabarber met advocaat & mascarpone

Allergenen

Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Klop de mascarpone samen met de room en de poedersuiker tot een stevig mengsel. Meng er 1 dl advocaat door en plaats 2 uur in de koelkast.

  3. Snij de rabarberstengels in 3 cm lange stukken.

  4. Doe ze in een ovenschaal en bestrooi met de fijne suiker.

  5. Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat 15 minuten garen in de voorverwarmde oven.

  6. Haal uit de oven en laat afkoelen.

  7. Rasp de chocolade.

  8. Verdeel de plakjes cake over 8 glazen.

  9. Druppel het vrijgekomen rabarbervocht erover en verdeel de stukjes rabarber erover.

  10. Doe het gekoelde mascarponemengsel in een spuitzak en vul de glazen verder.

  11. Bestrooi met de geraspte chocolade en serveer.