Rammenassoep met mosterdcroutons & spekjes

03c785d1fb811a60785f911323782aabc949ab691644d2df0340bc3cb76e98ce.jpg

Allergenen

Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de rammenas en de aardappel en snij ze in blokjes. Verwarm een scheut olie en roerbak de groenteblokjes. Overgiet met de groentebouillon. Kruid met nootmuskaat en versgemalen peper. Voeg de verse tijm toe. Laat 30 minuten koken.

  2. Vis de takjes tijm uit de soep en mix ze glad.

  3. Bak de spekreepjes goudbruin krokant.

  4. Snij het brood in kleine blokjes. Meng de mosterd door 5 eetlepels zonnebloemolie en wentel de broodblokjes erdoor. Bak ze, op een hoog vuur, heel snel krokant in een droge koekenpan.

  5. Werk de soep af met verse tijmnaaldjes. Serveer met spekjes en croutons.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit