Ribbetjes op slaatje van spitskool en appel met siroopdressing

1b348121cfec5e019c20bd62048e6e963004575481f65eb9ffaab64474bb2a04.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. Warm de voorgegaarde ribbetjes ± 15 min op in de voorverwarmde oven. Snij in stukjes.

  3. Dressing: meng de Luikse siroop met de balsamicoazijn en olijfolie tot een dressing. Kruid met peper en zout.

  4. Snij de spitskool fijn.

  5. Spoel de appel, maar schil hem niet. Snij hem in reepjes.

  6. Meng de kool met de appel en besprenkel met de dressing.

  7. Doe de salade in een bowl.

  8. Verdeel de ribbetjes over de salade en werk af met grof gehakte walnoten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit