Rodekool met cranberry’s

f37b6b0c95ac32508945c7d060619c32af6cc21055e864e73fbcb035a38407ee.jpg

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de rodekool in fijne reepjes. Pel de uien en snij in fijne ringen.

  2. Verwarm een flinke scheut olijfolie in een ruime pan en stoof hierin de uiringen aan. Voeg de rodekoolreepjes toe en laat even stoven. Blus met rode wijn.

  3. Kruid met versgemalen zwarte peper, zeezout en laurierblaadjes. Dek de pan af en laat 20 minuten stoven.

  4. Schep de cranberry’s erdoor en laat meestoven tot de kool gaar is.

  5. Verwijder de laurierblaadjes en breng op smaak met honing.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit