Runderwangen op oosterse wijze

Runderwangen op oosterse wijze

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalotten en teentjes look. Reinig de lente-uitjes, boontjes en mange-tout. Schil de wortel. Snij de sjalotten, rode peper en wortel fijn. Schil de gember en hak fijn.

  2. Schroei de runderwangen aan in hete boter. Kruid met peper en zout. Voeg de sjalot, rode peper en wortelstukjes toe. Bestrooi met de bloem. Smaak af met sojasaus en sriracha. Giet de bruine fond en kokosmelk erbij. Parfumeer met de gember, look en citroengras.

  3. Laat gedurende 2 uur garen op een zacht vuur.

  4. Snipper de lente-uitjes fijn.

  5. Kook de noedels gaar zoals aangegeven op de verpakking.

  6. Bak de boontjes, mange-tout, aspergepunten en sojascheuten in een hete wok met wokolie. Werk af met de lente-uitjes.

  7. Meng de noedels eronder. Kruid met peper en zout.

  8. Werk af met munt en korianderblaadjes.

  9. Serveer de runderwangen op een bord met de oosterse saus. Geef de gewokte groenten er apart bij.