Scampi’s met rode paprika en spinazie uit de wok

63781600de48dc4afa06e99f0be94852aa8c3ccd5e137892d1fe76bf1c5520f2.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de gemberwortel en snij in lucifers.

  2. Snij de paprika doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees van de rode paprika in fijne reepjes. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.

  3. Pluk de blaadjes koriander van de steeltjes. Pel de teentjes look en snij fijn.

  4. Verhit de olie in de wok en roerbak de look goudbruin. Schep de look eruit en laat uitlekken op keukenpapier.

  5. Roerbak de paprika samen met de gemberstaafjes zacht. Haal ook uit de wok.

  6. Roerbak de scampi’s goudbruin en gaar. Roer de spinazie erdoor en laat slinken. Voeg dan paprika, gember en look opnieuw toe. Breng op smaak met chilivlokken en sesamolie.

  7. Werk af met korianderblaadjes. Serveer onmiddellijk met noedels of rijst.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit