Scampi’s met rode paprika en spinazie uit de wok

Scampi’s met rode paprika en spinazie uit de wok

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de gemberwortel en snij in lucifers.

  2. Snij de paprika doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees van de rode paprika in fijne reepjes. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.

  3. Pluk de blaadjes koriander van de steeltjes. Pel de teentjes look en snij fijn.

  4. Verhit de olie in de wok en roerbak de look goudbruin. Schep de look eruit en laat uitlekken op keukenpapier.

  5. Roerbak de paprika samen met de gemberstaafjes zacht. Haal ook uit de wok.

  6. Roerbak de scampi’s goudbruin en gaar. Roer de spinazie erdoor en laat slinken. Voeg dan paprika, gember en look opnieuw toe. Breng op smaak met chilivlokken en sesamolie.

  7. Werk af met korianderblaadjes. Serveer onmiddellijk met noedels of rijst.