Schorseneren met aardappelblokjes, spekjes en blinde vinken

52f6bedde615f2901301f76830ddb204d9881fae7aa0653ae82db689e1eacb62.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalotten en snipper fijn. Bak samen met de gerookte spekjes in 2 el olijfolie.

  2. Voeg de diepgevroren schorseneren en aardappelblokjes toe.

  3. Bak kort mee en kruid met peper en weinig zout.

  4. Voeg 2 à 3 el water toe en zet een deksel op de pan.

  5. Laat op een zacht vuur garen. Het water moet volledig opgenomen zijn.

  6. Werk af met gehakte noten.

  7. Bak de blinden vinken gaar in boter en olijfolie. Kruid met peper en zout.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit