Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water.
Snij de lente-uitjes fijn.
Giet de aardappelen af en prak ze fijn.
Voeg de eidooier, 1 el boter en de melk onder de aardappelen en meng tot een puree.
Meng als laatste de lente-uitjes en gemengde sla onder de puree. Kruid goed met peper, zout en nootmuskaat.
Snij de ui fijn en bak samen met de blinde vinken gaar in 2 el boter. Kruid met peper en zout.
Haal de gebakken blinde vinken uit de pan.
Voeg de room, bruine fond en pickles bij de gebakken ui. Laat de saus indikken.
Serveer de blinde vinken met de saus en de slastoemp.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven