Snelle Caesarsalade

175d197624a1c8dafdfcc3c8b38b97327c3b53388e60c28f5eb5711751852585.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose, Melk, Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de kipfilets gaar in de groentebouillon. Laat afkoelen. Trek de kip in fijne sliertjes. Hou apart.

  2. Snij het toastbrood in vierkantjes. Bak deze goudbruin in hete olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. Dressing: meng de eidooiers met de mosterd. Voeg de arachideolie er al roerend aan toe. Pel de teentjes look en snipper fijn.

  4. Werk verder af met yoghurt, look, ansjovis, limoensap en worcestershiresaus. Mix tot een homogene emulsie. Kruid met cayennepeper en zout.

  5. Snij de ijsbergsla in flinterdunne reepjes. Meng een weinig van de dressing onder de salade zodat deze lichtjes gemarineerd wordt.

  6. Schik de salade in een diep bord. Leg de broodcroutons, stukjes kip en enkele ansjovisfilets erop. Werk af met de dressing en als laatste de Parmezaanse kaas.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit