Sodabrood met karnemelk

1c0209e09a22664912fb2db799c3790bab1baf496abc608677fcbb213cf7e231.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C hetelucht.

  2. Meng de bloem met het bicarbonaat en zout.

  3. Voeg de karnemelk toe en meng tot een plakkerig deeg.

  4. Maak een bol van het deeg en leg in de pot.

  5. Kerf een kruis in het deeg en bestrooi licht met bloem.

  6. Zet het deksel op de pot.

  7. Zet in de voorverwarmde oven en bak 35 min. Haal het deksel van de pot en bak nog 10 min verder.

  8. Haal het brood uit de gietijzeren pot en laat afkoelen op een rooster.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit