Speltpannenkoeken met ricotta, banaan en blauwe bessen

ed0b22f03ed4654f18bb6edae40e82146667665169df6b076dbae72df1459cff.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Prak 1 banaan fijn met een vork.

  2. Meng de speltbloem met de eieren, melk, havervlokken en suiker tot een deeg. Voeg de geprakte banaan als laatste bij het deeg.

  3. Smelt wat boter in een koekenpan.

  4. Giet 1 pollepel beslag in de pan en bak de pannenkoek goudbruin. Keer hem om en bak aan de andere kant ook goudbruin. Herhaal tot het deeg op is.

  5. Meng de zeste van citroen onder de blauwe bessen.

  6. Pel de overige bananen en snij in schijfjes.

  7. Serveer de pannenkoeken met de bessen, stukjes banaan, ricotta en ahornsiroop.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit