Steak-hotdog met BBQ-saus en cheddar

eb9337a509e2a9cca9a23ddc4803ff0dec35f95d9b2f3bc9d24fedb5533cd6f0.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rub

    Seizoentjes: 1.0 kl paprikapoeder 1.0 kl lookpoeder 0.5 kl gedroogde koriander 2.0 kl bruine kandijsuiker 0.5 kl pilipili 1.0 kl zout

    Meng alle ingrediënten.

  2. Snij de rumsteak in plakjes van 1 cm.

  3. Roer de rub erdoor en zet in de koelkast tot gebruik.

  4. Cheddarsaus

    Breng de room aan de kook.

  5. Roer de cheddar erdoor met een klopper, tot de kaas volledig gesmolten is.

  6. Hou warm op een zacht vuur.

  7. Afwerking

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  8. Snij de baguettes open, maar niet volledig door.

  9. Leg de baguettes 10 min in de oven op een ovenplaat met bakpapier.

  10. Verwijder het kroontje van de tomaten en snij in dunne schijfjes.

  11. Verhit wat arachideolie in een bakpan.

  12. Laat de plakjes steak aan beide zijden kort bakken.

  13. Besmeer de baguettes met wat BBQ-saus en beleg met spinazieblaadjes, tomatenschijfjes en steak.

  14. Overgiet met wat cheddarsaus en werk af met gedroogde uitjes en platte peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit