Steak met gegrilde groenten

0c5ed9933a4c41e3f40f9f0b7470ba345ff6767f2b41094f3ed18f334bed6e80.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kruid het vlees met peper en zout van de molen. Bak het vlees aan alle zijden op een hete grill en laat het daarna verder garen tot het saignant is.

  2. Reinig ondertussen de verschillende groenten en kook de groene asperges en pijpajuintjes beetgaar in licht gezouten water. Snij de paprika’s in reepjes van 1,5 cm. Snij de courgette en aubergine in grove stukken (duimdik). Snij de prei in ringen van 3 cm dikte.

  3. Meng de groenten met olijfolie en kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden. Bak ze mooi krokant en gekleurd op een hete teppanyakiplaat.

  4. Laat het vlees kort rusten als het gaar is (zo blijft al de jus in het vlees). Snij het vlees in sneetjes van gewenste dikte.

  5. Serveer met de groenten en de koude sauzen van Spar.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit