Tagliatelle met bospaddenstoelen en room

958cf82d51d110a7f1c3b0c8d897c5084b535e3956f7a35fbe841629ae3d430f.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de paddenstoelen met een borsteltje. Snij in kleinere stukken indien nodig.

  2. Pel de sjalotten en het teentje look en snipper alles fijn.

  3. Kook de pasta al dente in ruim gezouten kokend water. Giet de pasta af en hou apart.

  4. Bak de paddenstoelen, sjalotten en look in hete boter. Voeg na enkele minuten de room toe. Laat de room lichtjes indikken. Kruid af met peper en zout.

  5. Voeg de pasta eronder en meng goed. Werk af met de peterselie.

  6. Serveer in een diep bord.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit