Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees van de paprika’s en de courgette in gelijke blokjes.
-
Verwarm een scheut olie in een tajine en stoof de uisnippers aan.
-
Roer de tomatenpuree en ras el hanout erdoor en laat even bakken.
-
Voeg de groenteblokjes toe. Kruid met zout en peper en dek de tajine af.
-
Laat beetgaar stoven.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de olijven in ringetjes.
-
Pluk de peterselieblaadjes los en snij ze fijn.
-
Schik de kabeljauwcrumble op de groenten.
-
Zet 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met olijfringetjes en bestrooi met bladpeterselie.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven