Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper fijn.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees van de paprika’s en de courgette in gelijke blokjes.

  3. Verwarm een scheut olie in een tajine en stoof de uisnippers aan.

  4. Roer de tomatenpuree en ras el hanout erdoor en laat even bakken.

  5. Voeg de groenteblokjes toe. Kruid met zout en peper en dek de tajine af.

  6. Laat beetgaar stoven.

  7. Verwarm de oven voor op 180°C.

  8. Snij de olijven in ringetjes.

  9. Pluk de peterselieblaadjes los en snij ze fijn.

  10. Schik de kabeljauwcrumble op de groenten.

  11. Zet 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.

  12. Werk af met olijfringetjes en bestrooi met bladpeterselie.